Nieuws

Terug naar Nieuws

Welkom Andrés!

WELKOM – We blijven met nieuwtjes strooien. Al het goede komt in drieën, zeggen ze weleens!  Na de komst van Rosario en Arnout, hebben we er nog een nieuwe collega bij! En ook hij is een enorm waardevolle aanwinst voor ons bedrijf! Mogen we je even voorstellen aan Andrés? Andrés versterkt het team Milieu & Ruimte. Hij is enorm getalenteerd en ook nog eens super leergierig. Welkom bij de club Andrés!

“Mijn naam is Andrés Ruiz en ik kom uit Colombia, waar ik aan wegenprojecten heb gewerkt en later als bodemonderzoeker bij een energiebedrijf. Hoewel ik van deze ervaring heb genoten had ik altijd een sterke interesse voor water. Daarom heb ik ervoor gekozen om in Nederland te gaan studeren.

In 2021 kreeg ik de kans om naar Nederland te komen en om hier te studeren. Aan de @IHE Delft – Institute for Water Education –  behaalde ik mijn Master Hydroinformatics en werd, met het verstrijken van de tijd, verliefd op dit land dat ik nu mijn thuis noem.

Sinds december ben ik het nieuwste teamlid van de afdeling Milieu & Ruimte bij MH Poly. Ik start als junior adviseur (water)bodem. Deze nieuwe uitdaging zie ik als een geweldige kans om verder te leren en door te groeien in een geweldig team. Ik kijk ernaar uit om mijn toekomst samen met MH Poly op te bouwen.”

#MHPoly #nieuwecollega #creatieveIngenieurs #milieu #waterbodemonderzoek #waterbodem #bodemonderzoek #hydroinformatics #ingenieur  #milieuservices #team

Terug naar Nieuws