Over ons

Iedereen bij MH Poly Consultants & Engineers doet waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Ons doel? Met alle partijen op een prettige manier een resultaat neerzetten om trots op te zijn. Dat doen we door projectondersteuning die perfect is afgestemd op de behoefte van onze klanten. Met advies, design en engineering denken we mee vanaf het eerste idee tot het aandraaien van de laatste moer. Complex of eenvoudig, wij gaan elke uitdaging aan.

Woorden die ons typeren:

Betrokken

Wij werken niet voor, maar mét onze klanten. Betrouwbaar, toegankelijk en persoonlijk.

Creatief

We kleuren binnen de lijnen, maar durven buiten de kaders te denken. We zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden zodat we kunnen blijven verrassen.

Deskundig

We geloven niet in concurrenten. Wel in partners. De kennis en ervaring van onze eigen deskundigen vullen wij zo nodig aan met externe specialisten.

Flexibel

Complexe projecten met een overlap tussen diverse disciplines vormen geen probleem. Altijd een maatwerkteam dat geknipt is voor uw project. Zelfs op korte termijn.

Communicatief

Goede communicatie is bij elk project prioriteit nummer 1. Aan ons de taak om de vertaalslag te maken tussen de diverse partijen voor een goede afstemming en soepele samenwerking.

Gepassioneerd

Ons motto: als je doet wat je leuk vindt, hoef je geen dag van je leven te werken. We zijn trots op onze klanten en de projecten die we samen realiseren.

Liever daden dan woorden? Bekijk dan onze projecten.