Nieuws

Terug naar Nieuws

SAMENWERKING – Wat krijg je als drie ingenieursbureaus projectmatig de krachten bundelen? Een strategisch samenwerkingsverband: MBM Engineers! Een vennootschap die bestaat uit drie ambassadeurs: Ingenieursbureau Maters en De KoningBT Geoconsult B.V. en MH Poly Consultants and Engineers.

Vorige week is het officiële startsein gegeven voor deze samenwerking in de Ambassadors Lounge op de ss Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst hebben we het glas geheven en geproost op het begin van een veelbelovende samenwerking, die een krachtige mix van kennis en talent bezit.

Het was een geslaagde dag waarop de doelen en strategieën van MBM Engineers zijn gepresenteerd. Maar waar het vooral om draaide was het versterken van de onderlinge band met elkaar. Door middel van originele teambuildingsactiviteiten hebben we elkaar op een meer persoonlijke manier leren kennen.

De toon is gezet! We hebben er enorm veel zin in! Door de sfeervolle locatie, de nieuwe onderlinge contacten en verschillende expertises kan het niet anders dat MBM Engineers VOF een voortvarende toekomst tegemoet gaat.

We are ready to build bridges together!

Fotocredits: Risanne Krosse

Terug naar Nieuws