Nieuws

Terug naar Nieuws

TEAMUITJES – We kunnen hier nu een mooi stukje schrijven over het positieve effect dat bedrijfsuitjes hebben op de dynamiek binnen het team en die zijn er ook zeker, maar laten we eerlijk zijn: het is gewoon hartstikke gaaf om samen erop uit te gaan, de boel te verkennen en activiteiten te ondernemen!

Het geeft een boost aan de teamspirit en de beleving, het plezier en het ontwikkelen en prikkelen van de smaakpupillen. We geven een korte samenvatting van onze uitjes de afgelopen maanden, maar woorden kunnen nooit het gevoel beschrijven. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Italiaanse avond: We kregen een kijkje in de Italiaanse keuken. Onze Italiaanse collega Rosario wilde ons toch echt even het verschil laten proeven tussen de pasta’s die wij gewend zijn om te maken en de manier en wijze waarop een echte Italiaan deze maakt. Het was werkelijk om je vingers bij af te likken. Bij het zien van deze foto’s krijgen we weer spontaan lekkere trek! Buon appetito!

Beachvolleybal toernooi: We gaan graag de uitdaging aan om alle ballen hoog te houden, ook in het veld. Een van onze teams heeft zelfs de eerste plek behaald! Sportief hoor! Maar tijdens dit toernooi ging het eigenlijk niet eens om de winnaars of verliezers, maar om de samenwerking, het vertrouwen en de verbinding.

Offroad rijden: Van de regen in de drup? Of de ander uit de drek helpen? We namen het iets te letterlijk tijdens ons uitje waarbij we tijdens Expeditie Robinson op elkaar aangewezen waren. Waar we buiten de gebaande paden gingen op onze quads en elkaar uit de drek moesten helpen tijdens het 4×4 rijden. Maar nadat we allemaal weer droog aan wal stonden konden we de dag afsluiten met een heerlijke BBQ.

#MHPoly #Ingenieursbureau #Innovatie #creatieveingenieurs #werktuigbouwkunde #civieletechniek #environmentalservices #civilengineering #waterbouw #bergenopzoom

Terug naar Nieuws