Nieuws

Terug naar Nieuws

Baggerfestival 2019

Bagger?! Onze adviesgroep Milieu & Ruimte heeft er bijna dagelijks mee te maken. Het veld in voor monsternamen, het uitwerken van milieukundige onderzoeken en meedenken over hergebruikmogelijkheden van baggerspecie behoren hier tot de orde van de dag. En ook onze adviesgroep Waterbouw & Infra houdt bij een ontwerp altijd rekening met de samenstelling van de waterbodem.

Niet voor niets is het Baggerfestival in Sliedrecht uitgegroeid tot een platform waar maritiem, waterbouw en waterveiligheid bij elkaar komen. Iets waar MH Poly graag deel van uitmaakt. Om nieuwe inzichten op te doen, maar ook om kennis uit te wisselen over onze kustverdediging. We kijken al uit naar het symposium, georganiseerd in samenwerking met Rijkswaterstaat en de Dutch Coastline Challenge met als thema ‘zeespiegel en energietransitie’.

Van 27 juni tot en met 30 juni 2019 is er voor jong en oud een hoop te doen in Sliedrecht. De gemeentehaven ligt deze dagen vol met schepen die bewonderd kunnen worden. En de activiteiten op het programma zijn avontuurlijk, educatief, verfrissend en ontspannend! De moeite waard om naartoe te gaan!

Kijk op: https://www.baggerfestival.nl/

Terug naar Nieuws