Nieuws

Terug naar Nieuws

UPDATE – Bedankt voor jullie interesse! Intussen zijn alle 5 de exemplaren vergeven.

GIVE-AWAY! – Het boek Tunnelling and Underground Space Technology!

Dit is wel echt de must have onder de civiele ingenieurs, het boek: “Tunnelling and Underground Space Technology”. Boordevol wetenschappelijke artikelen over zinktunnels, die in de afgelopen jaren gepubliceerd zijn in het gelijknamige tijdschrift van Elsevier.

Dit themanummer is een initiatief van de werkgroep ‘Immersed and Floating Tunnels’ van de International Tunnel Association (ITA-AITES). Bard Louis heeft laatst dit boek in ontvangst mogen nemen op World Tunnel Congress in Kopenhagen, #WTC2022. Een bijzonder document, waar ook Bard Louis zijn steentje aan heeft mogen bijgedragen. Hij deelt zijn kennis samen met andere specialisten in artikelen over ‘Busan Geoje Fixed Link’ en de ‘Marieholmstunnel’.

Wil jij ook een exemplaar bemachtigen? Dat kan! We geven 5 boeken weg. Laat weten in de comments of je interesse hebt! De eerste 5 zullen een exemplaar ontvangen. Wie weet valt hij binnenkort bij jou op de mat!

#WTC2022 #Copenhagen #afzinktunnels #immersedtunnel #civilengineering #sustainability #tunnelling #MHPoly #undergrounddesign #mechanicalengineering #environmentalservices #creatieveingenieurs #civieletechniek #creativeengineers #tunnellingexperts #afzinktunnels #ITA_AITES #floatingtunnel #BusanGeojeFixedLink #Marieholmstunnel #Marieholm #civilengineering #ScienceDirect #Elsevier #TUST

Terug naar Nieuws