Nieuws

Terug naar Nieuws

 

SLUITVOEGTECHNIEKEN – Voor zijn afstudeeronderzoek heeft Nicholas zich de afgelopen maanden vastgebeten in het analyseren van verschillende sluitvoegtechnieken voor het aanleggen van de toekomstige Fraser River Tunnel. Deze ‘closure joint techniques’ verbinden de tunnelconstructie, maar moeten tegelijkertijd waterdicht zijn en diverse bewegingen en krachten kunnen opvangen. Wanneer gebruik je welke sluitvoegtechniek?

Afhankelijk van omgevingsfactoren moet zorgvuldig worden overwogen welke sluitvoeg het meest geschikt is voor welk ontwerp. Nicholas heeft uitgebreide analyses uitgevoerd en een beslissingsboom gemaakt om de optimale sluitvoegtechnieken te bepalen voor zowel het te bouwen Fraser River Tunnel Project als toekomstige tunnelprojecten.

Een succesvol afstudeeronderzoek

Zijn onderzoeksresultaten geven een heldere visie op de diverse ‘closure joint’ technieken en zijn zeer bruikbaar in het toekomstig besluitvormingsproces. Het is dan ook niet voor niets dat zijn afstudeeronderzoek is bekroond met een 9.0!

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma aan de @Hogeschool Zeeland, Nicholas! Je hebt dit dik verdiend en we willen je bedanken voor jouw fijne vibe op de werkvloer, je scherpe blik, enthousiasme en doortastendheid.

Vandaag heffen we het glas op jou om jouw succes te vieren! En geniet van je welverdiende vakantie!

Terug naar Nieuws