Nieuws

Terug naar Nieuws

MH Poly mag dit jaar 10 kaarsjes uitblazen op de taart en we vonden dat wel een feestje waard. Technisch gezien bestaan we natuurlijk al langer; MH Nederland en Ingenieursbureau Poly Construction zagen in 1988 al het levenslicht, maar in 2008 zijn beide bedrijven samen gaan werken onder de MH Poly-vlag.

We vonden dat we ons jubileum niet zomaar in stilte voorbij konden laten gaan en we hebben ervoor gekozen om deze speciale dag samen met onze relaties te vieren. Het terrein achter het MH Poly kantoor kreeg een zomers en nostalgisch tintje met de platenbus van DJ Old Way. Vroegere hits schalden uit de boxen en op de grond prijkten Perzische tapijten. Er was eten in overvloed, vers bereid op de barbecue en de (non-) alcoholische cocktails vloeiden rijkelijk. Illusionist Steve Carlin was aanwezig en heeft zijn trukendoos opengetrokken en iedereen verbaasd met optische illusies en goocheltrucs.

De uren zijn voorbij gevlogen. We willen iedereen bedanken die aanwezig is geweest. We zijn overrompeld door de vele enthousiaste reacties, cadeaus en felicitaties. Bekijk de foto’s op onze facebook pagina.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: bedankt voor alles. We hopen de samenwerking de komende jaren gewoon voort te kunnen zetten!

Zonder hulp hadden we het terrein nooit zo sfeervol kunnen krijgen. BuroRUW, bedankt voor jullie enthousiasme en inzet! We hebben ervan genoten. Gelukkig hebben we dankzij jullie de foto’s nog.

Terug naar Nieuws