Nieuws

Terug naar Nieuws

Vorige week was in de media te lezen dat het regeringstoestel, bestemd voor de Nederlandse regering en het koningshuis, officieel is overgedragen aan Nederland.

GKN Fokker Techniek in Hoogerheide heeft de verbouwing van het interieur gedaan. Onze MH Poly collega Angela Ciotarnel-Morosan heeft het afgelopen jaar meegewerkt aan de engineering structure / interior en is trots op het eindresultaat: “Het is echt fantastisch om het eindresultaat te zien. We hebben er met een heel team intensief aan gewerkt. Het is bijzonder om uiteindelijk te zien hoe de ontwerpen die we gemaakt hebben tastbaar zijn geworden. Dat is toch wel de kroon op het werk; om je ontwerpen in real life te kunnen aanschouwen.”

Zaterdag 6 juli is er voor publiek een speciale kijkdag op vliegbasis Woensdrecht (aanmelding verplicht). Daar kan de Boeing 737 (BBJ) PH-GOV worden bekeken en gefotografeerd. Het vliegtuig betreden is helaas niet toegestaan. Wel is er een expositie over het vliegtuig en kan het vliegtuig virtueel bekeken worden.

Fotocredit: Joey van Gastel

Terug naar Nieuws