Nieuws

Terug naar Nieuws

WELKOM – We hebben er een nieuwe collega bij en die willen we graag aan je voorstellen! Welkom Kris! Wat fijn dat je ons team komt versterken!

“Hallo! Ik ben Kris Buuron en sinds half augustus werk ik bij MH Poly als projectmedewerker binnen de adviesgroep Waterbouw en Infra.
Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de opleiding Civiele Techniek aan de Avans Hogeschool in Tilburg. Hierna ben ik begonnen aan een pre-master aan de TU Delft, maar uiteindelijk heb ik besloten om ermee te stoppen. Ik heb de tijd genomen voor mezelf en heb leuke activiteiten ondernomen, zoals meer sporten, motorrijden, vrijwilligerswerk doen bij een dierenopvang en meer tijd doorbrengen met vriendinnen.

Tijdens deze periode kwam MH Poly op mijn pad. Mijn broer, Thijs Buuron, die bij Concrete Valley werkt heeft me in contact gebracht met Bard Louis. En nu mag ik mezelf met trots werknemer van MH Poly noemen!

Binnen MH Poly is mijn doel om me te ontwikkelen tot constructeur en te leren van alle uitdagingen die ik tegenkom. Ook wil ik ervoor zorgen dat ik plezier blijf houden in mijn werk, zodat ik elke dag vol enthousiasme aan de slag kan gaan. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis te verbreden en samen met mijn collega’s te werken aan interessante projecten!”

#MHPoly #creatieveingenieurs #bergenopzoom #team #meettheteam #waterbouw #civieletechniek #civilengineering #engineer #construction #civieletechniek #ingenieurs

Terug naar Nieuws