Nieuws

Terug naar Nieuws

Klussen in tijden van Corona?

MH Poly kan een ‘steentje bijdragen’!

Klussen in tijden van Corona? MH Poly kan een ‘steentje bijdragen’!

Vanwege het Coronavirus is iedereen meer thuis dan gewoonlijk en dit kan een goede aanleiding zijn om een aantal zaken aan jouw huis te verbeteren. Eind maart was dan ook te lezen dat het topdrukte was bij de bouwmarkt. Behalve advies voor industriële constructies kan MH Poly je ook helpen op het gebied van bouwkundige constructies.

Heb je altijd al die woonkeuken gewild? Een doorbraak van de keuken naar de woonkamer zorgt voor een ruimtelijke effect. Of staat een aanbouw of dakkapel al een tijdje op je wensenlijst?

Wacht nog even met het pakken van de sloophamer, want: is een muur dragend of niet? En hoe weet je welke balkafmetingen er nodig zijn om te voldoen aan de sterkte eisen volgens de Europese normen? En in het geval je een aanbouw wil zetten: hoe breed moet de funderingsstrook hiervoor zijn?

Voor al deze zaken denken de bouwkundig adviseurs van MH Poly graag met je mee en kunnen we de constructieve berekeningen en tekeningen verzorgen van al jouw verbouwingsplannen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Kijk op mhpoly.nl, mail naar info@mhpoly.nl of bel 0164245566

Terug naar Nieuws