Nieuws

Terug naar Nieuws

Welkom Rosario!

We hebben er weer een nieuwe collega bij, die we graag aan je willen voorstellen. Hij brengt een hoop kennis en vaardigheden mee. Een warm welkom én handen op elkaar voor Rosario! Wat fijn dat je ons team komt versterken!

 

“Hallo allemaal,

Mijn naam is Rosario en ik kom uit Italië. 

Ik beschouw mezelf als een persoon met goede organisatorische vaardigheden, nieuwsgierig en zeer gemotiveerd om hard te werken. Ik ben een echte teamplayer, maar ik kan ook goed zelfstandig werken.

Na mijn studie civiele techniek, verhuisde ik naar Nederland om ervaring in het buitenland op te doen. In 2017 ben ik begonnen bij Fugro als Geo Data Engineer. Na Fugro ging ik aan de slag bij Sweco als BIM Modelleur.

Vanaf deze week ga ik een nieuwe uitdaging aan bij MH Poly. Ik wil me gaan ontwikkelen als constructeur en wil me meer verdiepen in de natte waterbouw. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s te werken aan enerverende projecten!”

#MHPoly #nieuwecollega #creatieveIngenieurs #civieletechniek #civilengineering #waterbouw #hydraulicEngineering #waterbouw #ingenieur

Terug naar Nieuws