Nieuws

Terug naar Nieuws

๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜‚๐—ฐ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ ๐—จ๐—–๐—ข๐——๐—˜ ๐—›๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ๐—ฎ๐˜๐—ต๐—ผ๐—ป

HACKATHON –ย “Blijven leren en groeien is essentieel om de uitdagingen van vandaag en morgen aan te kunnen.” Een prachtig voorbeeld hiervan is de deelname van onze BIM-engineer Samuel Sisselaar aan de UCODE Hackathon georganiseerd vanuit VIKTOR.

๐—›๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ๐—ฎ๐˜๐—ต๐—ผ๐—ป
Vorige week tijdens de VIKTOR Hackathon kregen deelnemers de kans om hun digitale engineeringvaardigheden toe te passen en echte problemen aan te pakken in sectoren zoals infrastructuur, gebouwen, water of energie. Deze tweedaagse hackathon bracht ingenieurs en experts samen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor uitdagende projecten.

๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐˜€๐—น๐—ฒ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—น ๐˜๐—ผ๐˜ ๐˜€๐˜‚๐—ฐ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€
Een van die oplossingen was de “Revit Push Pull plugin naar VIKTOR” hack. In slechts 24 uur wist het team, met daarin onze Samuel Sisselaar, een oplossing te ontwikkelen die samenwerking en efficiรซntie naar een hoger niveau tilt. De kracht van hun oplossing ligt in de combinatie van de Revit plugin en een structurele analyse-app in VIKTOR.

Hiermee kunnen gebruikers hun structurele ontwerp vanuit Revit naar VIKTOR โ€œpushenโ€ met slechts รฉรฉn druk op de knop. In de VIKTOR-applicatie kan het model constructief geoptimaliseerd worden, om vervolgens de aanpassingen terug in hun vertrouwde Revit-omgeving te โ€œpullenโ€, en dit allemaal met slechts een paar klikken.

Hun prestatie leverde hen de overwinning op in de categorie โ€˜Best Collaborationโ€™. Gefeliciteerd team! ๐Ÿ‘

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฉ๐—œ๐—ž๐—ง๐—ข๐—ฅ
VIKTOR is een applicatieontwikkelingsplatform waarmee ingenieurs en domeinexperts hun eigen webapplicaties kunnen bouwen.

Terug naar Nieuws