Nieuws

Terug naar Nieuws

VERGROENINGSPROJECT – Hoe gaaf is het als je als student input mag leveren voor een vergroeningsproject in de haven van Oudenbosch? Een project dat het toekomstbeeld van de haven gaat bepalen?

De studenten van het Curio in Bergen op Zoom, die de opleiding ‘Engineering’ volgen, hebben er wel oren naar en gaan de uitdaging aan om hun creatieve stempel te drukken op deze havenvergroening!

In samenwerking met de Gemeente Halderberge en onder de vleugels van Mark den Dubbelden van Dutch Water Tech BV en Puck Oomen van MH Poly Consultants and Engineers worden de studenten gestimuleerd om met technische, analytische en probleemoplossende ontwerpen te komen, die inventief, maar ook realiseerbaar zijn.

Tenslotte, de toekomst begint met de ideeën van vandaag!

Dank Curio en studenten voor jullie enthousiasme en gastvrijheid. We zijn benieuwd naar jullie ideeën om de haven te transformeren tot een groene oase.

#havenOudenbosch  #DuurzaamOntwerp#Curiocollege #DutchWaterTech  #MHPoly  #Ingenieursbureau#Innovatie#creatieveingenieurs  #waterbouw #werktuigbouwkunde  #civilengineering   #bergenopzoom  #milieu  #bergenopzoom #breda  #curio #mbo #vmbo #onderwijs #beroepsopleider #westbrabant #nieuwsgierig #deskundig

Terug naar Nieuws